Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Greve Midtby

Greve

midtby

Greve Midtby

Forstaden er både en fysisk velfungerende struktur og rummer stort set alt det, der forbindes med velfærd, men desværre er forstaden ikke længere organiseret på en måde, så den er attraktiv for investorer, borgere eller turister. Hvilken funktionel, kulturel og rumlig rolle spiller forstadscenteret i fremtidens by?

I samarbejde med SLA og Grontmij Carl Bro deltog BARK i konkurrencen om at udvikle en helheds- og udviklingsplan for Greve Midtby. BARK bidrog med et skarpt blik på forstadens eksisterende kvaliteter og ressourcer og gav forslag til udvikling med afsæt i Greves kulturarv.


Sted

Greve

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Ydelser

Planer og
strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Greve kommune og Realdania

Projektperiode

2009

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn