Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Greve Midtby

Greve

midtby

Forstaden er både en fysisk velfungerende struktur og rummer stort set alt det, der forbindes med velfærd, men desværre er forstaden ikke længere organiseret på en måde, så den er attraktiv for investorer, borgere eller turister. Hvilken funktionel, kulturel og rumlig rolle spiller forstadscenteret i fremtidens by?

I samarbejde med SLA og Grontmij Carl Bro deltog BARK i konkurrencen om at udvikle en helheds- og udviklingsplan for Greve Midtby. BARK bidrog med viden om forstadens eksisterende kvaliteter og ressourcer og gav forslag til udvikling med afsæt i Greves kulturarv.


Sted

Greve

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Greve kommune og Realdania

Projektperiode

2009

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter