Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fremtidens bofællesskaber

Fremtidens

bofællesskaber

Fremtidens bofællesskaber

I de seneste år er antallet af folk der bor sammen steget markant, og aldrig har Danmark haft så mange bofællesskaber som nu. Hvilke tendenser og motiver ligger bag den store stigning, og hvilke potentialer besidder bofællesskaberne i vores byer, landdistrikter og for samfundet som helhed?

BARK har udarbejdet publikationen ’Fremtidens bofællesskaber i funktionstømte bygninger – i storbyen, i provinsbyen og på landet’, som undersøger baggrunden for den markante stigning i denne boligform.

Publikationen giver konkrete anbefalinger til kommuner og byggegrupper i arbejdet med at udvikle bofællesskaber, der kan tilføre byer og landområder nyt liv og nye fællesskaber. Og den viser konkrete eksempler på bofællesskaber indrettet i funktionstømte bygninger i forskellige bytyper.

Hent publikationen i pdf

 


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Søren Ganer, seniorrådgiver, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer, seniorrådgiver

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn