Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fremtidens almene bolig

Fremtidens

almene bolig

Fremtidens almene bolig

De almene boligselskaber er udfordret af tomme og utidssvarende boliger, der særligt rammer mindre boligselskaber i landdistrikterne, og som kan få store økonomiske konsekvenser for både boligselskaberne og de berørte kommuner. Men hvordan kan boligselskaberne håndtere det? Hvordan involveres kommuner, kreditgivere og lokale parter i processen, der kan være meget følsom og problemfyldt? Hvilke økonomiske og strategiske kriterier skal afvejes i forhold til hinanden, og hvor ligger udfordringerne?

BARK udfører en landsdækkende analyse af problemstillingen, og resultaterne formidles i en publikation der offentliggøres i efteråret 2016.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Ydelser

Analyser og
udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Bomidtvest, støttet af Den Almene Forsøgspulje, Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn