Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fredensborg Bymidte

Fredensborg

bymidte

Fredensborg Bymidte

Fredensborg rummer unik kulturarv, landskabelige og oplevelsesmæssige kvaliteter, men de bliver ikke udnyttet til fulde. Hvordan kan den historiske slotsbys fortælling skabe værdi og blive en dynamo for udvikling?

BARK har undersøgt, hvordan fortællingen om Fredensborg kan aktiveres som dynamo for oplevelsesrige byrum, forretningsudvikling og øget byliv, og har på det grundlag gennemført dialogproces samt prækvalifikation og en to-faset bymidtekonkurrence.


Sted

Fredensborg

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Fredensborg Kommune og Realdania

Projektperiode

2013-2014

Kontakt

Søren Ganer, seniorrådgiver, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer, seniorrådgiver

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn