Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fra mellerum til byrum

Fra mellemrum

til byrum

Store dele af danskernes liv udspiller sig i stationsområder, indkøbscentre og grønne kiler i landskabet. Disse ’mellemrum’ har potentiale, men bliver ikke altid anerkendt i planlægnings- og byudviklingssammenhænge. Hvilke kvaliteter og muligheder har mellemrummene?

Gennem vidensindsamling, feltarbejde og urbanitetsanalyse undersøgte vi mellemrummenes kvaliteter og muligheder. Projektet tog udgangspunkt i en række byrum i forstæderne, og erfaringerne herfra er overført til områdefornyelsesprojekter, der arbejder for at forny eksisterende og mindre velfungerende offentlige rum og mellemrum.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Socialministeriet

Projektperiode

2010

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi, organisationsteori og geografi. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø. I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn