Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Forstadens bygningskultur

Forstadens

bygningskultur

Forstadens bygningskultur

I Danmark findes en mangfoldighed af forskellige forstæder med forskellige kvaliteter, men de beskyldes ofte for at være kedelige, byggeteknisk dårlige og ikke-bæredygtige. Hvad karakteriserer de danske forstæder, og hvordan kan de særlige kvaliteter bruges som aktiv for udvikling?

BARK har kortlagt, analyseret og vurderet Danmarks forstæder og givet anbefalinger til, hvordan bevaring og udvikling af forstædernes bebyggelser kan skabe bæredygtighed lokalt – både økonomisk socialt og miljømæssigt.


Sted

Danmarks forstæder

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Ydelser

Analyser og
udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2009-2010

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn