Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fornyelse og nedrivning

Fornyelse

og nedrivning

Fornyelse og nedrivning

Når befolkningen flytter fra land til by, landbrug, og erhverv omstruktureres og handelsliv flyttes, efterlader det boliger, butikslokaler og erhvervsbebyggelser, som står tomme eller forfalder. Det påvirker helheden i både landsbyer og byer i landdistrikterne og skaber en oplevelse af forfald og tilbagegang. Hvordan kan kommunerne gennem nedrivning og fornyelse skabe grundlag for ny, positiv udvikling de steder, hvor der ikke er vækst?

Med midler fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har BARK udgivet en guide til strategisk nedrivning og landsbyfornyelse, der kan være med til at understøtte den omstillingsproces, der er nødvendig for at imødekomme den rolle og de funktioner, de enkelte byer og landsbyer skal have i fremtiden.

Læs om publikationen og hent den her.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Ydelser

Analyser og
udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Støttet af Landdistriktspuljen ved Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Projektperiode

2014

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn