Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Den Ny Maltfabrik

Den Ny

Maltfabrik

Den Ny Maltfabrik

I Ebeltoft ligger den markante Lundbergs Maltfabrik, som er et af de få industrianlæg fra 1800-tallet i Danmark, vi stadig har tilbage. Ideen om at genoplive fabrikken som et kraftcenter for erhverv, service og kultur har rumsteret længe blandt en lokal projektgruppe, men hvad er mulighederne for genanvendelse?

BARK har udført en bygningsanalyse med overblik over fabriksanlæggets bevaringsværdier og vedligeholdelsestilstand. Analysen skitserede muligheder og udfordringer for genanvendelse af maltfabrikken i forhold til det overordnede koncept, og har ligget til grund for den realisering af projektet, som nu er i fuld gang.

Følg projektet her.


Sted

Ebeltoft

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Ydelser

Udvikling af
projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Komitéen til realisering af Den Ny Maltfabrik og Realdania. Samarbejdspartner er desuden 3PART

Projektperiode

2012-2015

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn