Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Danmarks Vestkyst

Udviklingsplan

for Vestkysten

550 km kyst, 11 kommuner, 3 regioner og 1 samlet plan! Som noget helt særligt er 11 kommuner og 3 regioner gået sammen i Partnerskab for Vestkystturisme under én ambitiøs vision: At gøre hele den 550 kilometer lange kyststrækning til én af Europas foretrukne kystferiedestinationer i 2025. Det er første gang, at Vestkysten er under udvikling som ét samlet produkt og én samlet destination.

I BARK er vi stolte over at have udviklet den ambitiøse nye plan for Vestkysten sammen med de 11 kommuner, 3 regioner og med Norrøn som underrådgivere. Planen sætter en klar retning for turismeudviklingen og viser, hvor og hvordan kysten skal udvikles frem mod 2025.

Vi har afdækket og udpeget udviklingspotentialer og sammen med kommuner, regioner og erhvervsliv har vi skabt en forpligtende vision og strategisk plan, som sætter en fælles retning og danner grundlag for en langsigtet bæredygtig vækst.

Tanken er også at den danske Vestkyst i endnu højere grad skal være vækstmotor for dansk turisme. Og potentialet er i høj grad til stede: I 2015 stod kyst- og naturturismen for 72 procent af alle overnatninger i Danmark, og ud af dem fandt hele 47 procent sted langs Vestkysten.

Den færdige udviklingsplan sætter fokus på:

Visionen skal realiseres gennem en indsats på to fronter: Dels fysisk i form af oprettelse af fx cykel- eller oplevelsesruter, dels på markedsføringssiden gennem en brandingindsats baseret på en fælles fortælling om Vestkysten.

Læs mere om planen og hent den her i pdf


Sted

Vestkysten

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Partnerskab for Vestkystturisme

Projektperiode

2017 - 2018

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Sara er administrerende direktør i BARK og fungerer derudover som seniorrådgiver med et særligt fokus på strategisk udvikling i landdistrikterne.

Sara har over 10 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Sara har desuden en lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter