Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Christiania

Christianias

fremtid

Christiania

Christianias egenart og mangfoldighed kommer fysisk til udtryk i form af en eksperimenterende bo-kultur på og omkring volden. Når området skal bringes videre ind i fremtiden, er der behov for nye måder at tænke bevaring på. Hvordan skal det fredede voldområde på Christiania bevares og udvikles til gavn for beboere, besøgende, natur og dyreliv under hensyntagen til de historiske omgivelser?

BARK rådgav om flytning af boliger på volden, udarbejdelse af visioner og retningslinjer for bebyggelse og pleje af volden fremover samt løbende vejledning omkring byggeri og pleje på voldområdet.


Sted

Christiania

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Fonden Fristaden Christiania

Projektperiode

2012-2013

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Sara er administrerende direktør i BARK og fungerer derudover som seniorrådgiver med et særligt fokus på strategisk udvikling i landdistrikterne.

Sara har over 10 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Sara har desuden en lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter