Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Byggeriets Podcast

Hvert år produceres et væld af rapporter og afhandlinger af høj kvalitet på tværs af byggeriets parter – analyser, metoder og vidensopsamlinger med henblik på at styrke de faglige kompetencer. Men på tværs af branchen har man også notorisk svært ved at dele og indlejre ny viden. Og i mange tilfælde bliver resultatet af arbejdet formidlet til enten en snæver kreds eller ender i værste fald i en skrivebordsskuffe.

Med Byggeriets Podcast er ambitionen at gøre en del af den viden, der løbende bliver produceret bredt tilgængelig gennem professionelt producerede podcasts, der rækker ud til fagfolk i hele Danmark.

Projektet er centreret omkring eksisterende netværk og udviklet i samarbejde med Grundejernes Investeringsfond og Lokale og Anlægsfonden, som også støtter forskning og ny viden i det byggede miljø.


Sted

Danmark

Ydelse

Oplevelser og formidling

Oplevelser og formidling

Oplevelser

og formidling

Oplevelser og formidling

Vi udvikler og gennemfører arrangementer og events, der involverer, inddrager og engagerer mennesker i det byggede miljø og skaber rammer, hvor mennesker mødes på tværs af faglighed. Vi udvikler konceptet, iscenesættelsen og afvikler arrangementet.

Kunde

Lokale og Anlægsfonden og Grundejernes Investeringsfond

Projektperiode

2017-2019

Kontakt

Birgitte Lindegaard, rådgiver, birgitte@b-a-r-k.dk, (+45) 2928 2457

Birgitte Lindegaard, rådgiver

Birgitte

Lindegaard
Jensen

Rådgiver, cand. comm.

Birgitte har over 10 års erfaring med kommunikation, især inden for det byggede miljø, kultur og historie.

I BARK arbejder Birgitte med tværgående projektkommunikation og projektledelse med alt, hvad det indebærer. Opgaverne omfatter alt fra artikelskrivning til webudvikling, sociale medier og PR til corporate kommunikation og udvikling og gennemførelse af større kampagner.

Mail
Telefon
(+45) 2928 2457
Instagram
LinkedIn