Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Byggeriets ildsjæle

Byggeriets

ildsjæle

Ildsjæle er en vigtig drivkraft i lokalsamfundene, men deres værdi bliver ofte overset. Hvordan sætter man fokus på en urkraft, der kører under radaren?

Realdanias kampagne Byggeriets Ildsjæle zoomede ind på frivillige kræfter i det byggede miljø, og skabte et forum, hvor ildsjæle, foreninger og kommuner kunne øge deres viden og udveksle erfaringer.

BARK udviklede og drev kampagnen for Realdania. Vi håndterede de mange ansøgninger fra ildsjæle, sørgede for dialog og sparring med vinderprojekterne, afholdt en række inspirationsmøder rundt omkring i landet og formidlede kampagnens resultater.


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2011-2014

Kontakt

Kirstine Cool, rådgivningschef, kirstine@b-a-r-k.dk, (+45) 2534 2725

Kirstine Cool, rådgivningschef

Kirstine

Cool

Rådgivningschef, antropolog

Kirstine er antropolog med speciale i modernitet og steder. Hun har stor erfaring i at udvikle og lede strategiske, langvarige kampagner inden for det byggede miljø.

Hun har stået i spidsen for en lang række komplekse analyse- og udviklingsprojekter, hvor hendes antropologiske viden er omsat til klare strategiske anbefalinger.

Mail
Telefon
(+45) 2534 2725
LinkedIn