Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Byfornyelse med kulturarv

Byfornyelse

med kulturarv

Byfornyelsesprojekter har ofte en stor udfordring i at skabe lokal og historisk forankring, og samtidig kan der opstå en konflikt mellem fornyelsesprojekter og hensynet til historiske miljøer. Hvordan kan kulturarv blive et aktiv i byfornyelsesprojekter?

BARK har for det daværende Socialministerium undersøgt og analyseret, hvordan kulturarv og historiske miljøer kan indgå i byfornyelsesprojekter. Projektet har gennem konferencer og workshops skabt nye netværk, og resultaterne er præsenteret i et inspirationskatalog med otte internationale cases.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Socialministeriet

Projektperiode

2009

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi, organisationsteori og geografi. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø. I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn