Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Agenda Y

Yderområdernes

potentialer

Yderområderne beskrives ofte som steder, der kæmper med affolkning, en bygningsmasse i forfald og mangel på arbejdspladser, men de er mere end det. Hvad karakteriserer egentlig Danmarks yderområder, og hvad er danskernes holdning til yderområderne?

Som del af Realdania-kampagnen, Stedet Tæller, har BARK undersøgt yderområdernes særlige kvaliteter og potentialer. Undersøgelsen er foretaget blandt 3000 danskere, og resultaterne er formidlet i publikationen ‘Agenda Y – yderområdernes potentialer’.

Hent publikationen


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2012

Kontakt

Louise Work Havelund, seniorrådgiver, louise@b-a-r-k.dk, (+45) 5095 3444

Louise Work Havelund, seniorrådgiver

Louise

Work
Havelund

Seniorrådgiver, etnolog

Louise er ekspert i etnografisk metode og har erfaring med indsamling og analyse af både kvalitative data og kvantitative data.

I BARK har Louise stået i spidsen for en lang række komplekse analyser og udviklingsprojekter, og hun spiller en særlig rolle i BARK, når det gælder tilrettelæggelse og udførelse af kvalitativ brugerresearch.

Mail
Telefon
(+45) 5095 3444
LinkedIn