Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Ærøskøbing Skibsværft

Ærøskøbing

Skibsværft

Ærø rummer velbevaret bygningsarv i verdensklasse, men som så mange andre øer udfordrede af en en aldrende befolkning og et stagnerende erhvervsliv. Hvordan kan et gammelt skibsværft blive uddannelsessted for unge med særligt behov og blive en social løftestang, der både kan styrke turisme, lokal udvikling og videreføre det traditionelle maritime håndværk?

BARK har lavet en forundersøgelse af, hvordan bygninger og anlæg i havnen kan bruges til nye funktioner.

Undersøgelsen er fulgt op af en omfattende vurdering af projektets bæredygtighed i forhold til blandt andet marked, organisation og drift, bygninger og økonomi. Og ikke mindst er analyserne afsluttet med en forretningsplan for udvikling og drift af værftet.


Sted

Ærø

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Udviklingsfonden Værftet og Realdania

Projektperiode

2007

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter