Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Tilgang til steder

Alt er et

sted

Tilgang til steder

Vi udvikler steder. Vildt og konservativt, stort og småt, nyt og gammelt. Vi er interesserede i dynamikken mellem stedet, menneskene og historien.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte steds særlige kvaliteter og potentialer. Dets stemning, dets fortælling, dets særegenhed. Det som gør det til sit sted og ikke andre steder. Og vi ser altid på, hvad stederne gør ved os, før vi gør noget ved dem.

Ingen steder er ens, og forskellige steder har forskellige fremtider. Et sted kan være mange ting. En region, et landdistrikt, en by, et kvarter, et gadehjørne og en bygning. Alle steder har en fortid, en nutid og en fremtid. Vi hjælper med at udstikke kursen. Og vi gør det altid sammen med dem, som kender stedet, som bruger stedet og tager stedet videre. For det er her, forandringen skal komme fra.

Vi arbejder med stedets forskellige lag. Fordi vi arbejder på tværs af forskellige fagligheder, kommer vi hele vejen rundt. Rundt om det, der kan måles og vejes, og rundt om det, der ikke kan. Vi ser på helheden, og vi bruger den som afsæt til at skabe noget nyt og bedre:

Model_STEDER

Vi tror på, at steder er i evig forandring. De har deres egen rytme og forandres over tid. Steder er flydende, mangetydige og et knudepunkt for relationer og forbindelser. Derfor har vi fokus på at lave strategier og planer, som ikke er en færdig opskrift med et bestemt endemål, men en strategisk og dynamisk rettesnor for et steds fremtidige udvikling.