Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Organisation

Organisation

Organisation

BARK er en tværfaglig, privat rådgivningsvirksomhed, som er ejet af Bygningsarvsfonden.

BARK hed tidligere Dansk Bygningsarv. Dansk Bygningsarv blev etableret i 2009 med fokus på at formidle og rådgive om by- og bygningsarven. I takt med virksomhedens udvikling, har vores fokus udvidet sig til også at omfatte rådgivning omkring udvikling i det byggede miljø og hele områder. Det førte i 2016 til at virksomheden skiftede navn til BARK Rådgivning A/S.

25 medarbejdere med kompetencer inden for arkitektur, planlægning, etnologi, geografi, kommunikation, forretningsudvikling og økonomi udgør det passionerede hold bag BARK.

Virksomheden ledes af adm. direktør Sara Line Bohn. I bestyrelsen sidder Lars Axelsen, adm. direktør GI, Birthe Iuel, præsident for Bygningskultur Danmark, Susanne T. Nielsen, CEO og partner, Werksted, Peter Thule Kristensen, fagleder, Arkitektskolen og Peter Cederfeld, adm. direktør, Realdania By og Byg.

Bygningskulturens Hus

En del af vores overskud går til at drive non-profit netværks- og vidensmiljøet i Bygningskulturens Hus, som er et fagligt mødested for virksomheder, organisationer og myndigheder i det eksisterende byggede miljø.

Læs mere på www.bygningskulturenshus.dk.